اخبار

بیانیه مطبوعاتی شرکت اسکچرز در مواجهه با ویروس کرونا

press releases facing coronavirus

در این روزها گسترش شتابان اپیدمی کرونا اقتصاد و بازارهای جهان را تحت تاثیر قرار داده است. از بازارهای بزرگ جهانی گرفته تا خرده فروش ها. از ناسا و سازمان ملل گرفته تا کوچک ترین واحد اداری در سطح جامعه. در این راستا شرکت اسکچرز به مانند شرکت های آمریکایی دیگر مثل اپل ، نایک و … واکنش های خود را اعلام کرده است.

واکنش شرکت اسکچرز به Covid-19

تاثیر ویروس کرونا (Covid 19) روزانه در حال تغییر می باشد. و برای شرکت ها و مشاغل بسیاری شرایط دشواری بوجود آورده است. لذا کمپانی اسکچرز نیز برای حفظ امنیت سلامتی خریداران و کارمندان خود اقداماتی را انجام داده است.

شرکت اسکچرز در صفحه اصلی سایت خود بیانیه مختصری در مورد تعطیلی فروشگاه های خود اعلام کرده است. این پیام به شکل زیر عنوان شده است:

با توجه به بحرانی که از ویروس کرونا ایجاد شده و مهار آن به چالش بزرگی تبدیل شده است. ما نیز تصمیم گرفته ایم بطور موقت فروشگاه های Skechers را که ازدحام زیادی داشته اند تا اطلاع ثانوی تعطیل کنیم. در این راستا تیم خدمات مشتریان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. و می توانید همه محصولات را بصورت آنلاین از فروشگاه خرید کنید. (Skechers’ response to COVID-19)

این تعطیلی اجباری در این شرایط بحرانی کرونا در حالی شروع شد. که شرکت اسکچرز سال ۲۰۲۰ را به جهت ورود ویروس کرونا با رویکرد محتاطانه ای طی می کند. نگرانی های ناشی از Coronavirus منجر به تعطیلی موقت چند فروشگاه اسکیچرز گردید.

و این امر سبب به تعلیق در آمدن چندین فروشگاه اسکچرز و کارخانه تولیدی در چین گردید. از نظر عده ای این امر می تواند زنجیره تولید این کفش را در جهان مختل کند.

تجارت بین المللی اسکچرز درطول این سالها ، محرک رشد فروش مستمری را داشته است. و توانسته تنها در سه ماهه آخر ۲۰۱۹ در تجارت بین امللی خود رشد۳۱.۲ درصد را ثبت کند.

با اینحال بالا رفتن هزینه های عملیاتی و تولید محصولات ، هزینه های تبلیغاتی ، هزینه های اداری و فروش. از دیگر نگرانی هایی هستند که با گسترش ویروس کرونا در جهان برای این کمپانی ایجاد می شود. در ادامه به جدیدترین بیانیه مطبوعاتی شرکت اسکیچرز در مواجهه با ویروس کرونا اشاره می شود.

بیانیه مطبوعاتی در ۱۸ مارس ۲۰۲۰

به تاریخ ۲۸ اسفند ماه ۱۳۹۸ (۱۸مارس ۲۰۲۰) شرکت اسکچرز اعلام کرد. که فروشگاه های خرده فروشی خود را در آمریکای شمالی بطور موقت تعطیل کرده است. و بازارهای اروپایی خود را نیز تا ۲۸ مارس ۲۰۲۰ در دستور قرار داده است. و به دنیال تحلیل و بررسی عملکرد سه ماهه اول ۲۰۲۰ می باشد.

این تعطیلی موقت فروشگاه های متعلق به اسکچرز در آمریکای شمالی ، تعطیلی بسیاری از فروشگاه های مستقل و بین الملی را نیز به دنبال داشت.

ما معتقدیم “باتوجه به بحران جهانی ناشی از ویروس کرونا که به سرعت در حال گسترش می باشد. و با توجه به اهمیت فاصله اجتماعی در مهار شیوع ویروس Covid 19 .  بسته شدن فروشگاه های ما (اسکچرز) تصمیم بسیار مناسبی برای کامندان ، مشتریان و عموم مردم می باشد”.

دیوید وینبرگ مدیر ارشد اجرایی اسکچیرز نیز بیان کرد که:

“ما در همه کشورها فعالیت و روند تاثیر ویروس کرونا را رصد می کنیم. و لذا همچنان به روند بسته شدن فروشگاه های خرده فروشی اسکچرز ادامه خواهیم داد”.

جان واندمور مدیر ارشد مالی اسکچرز (Skechers) بیان کرد. “ما در زمان ارائه چشم انداز مالی  سه ماهه چهارم شرکت در ۶ فوریه ۲۰۲۰. راهنمایی های مالی سه ماه اول را ارئه دادیم. و اظهار داشتیم چنانچه اوضاع وخیم تر شود ، ممکن است پیش بینی های مالیِ ما تغییر کنند.

لذا با شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر جهان، آشکا است که اوضاع بدتر شده است. بنابراین ما تصمیم گرفتیم تا چشم انداز و راهنمایی های مالی خود را پس بگیریم. زیرا نمی توانیم تاثیر گسترش Covid-19 را بر نتایج مالی آینده خود بطور یقین و اطمینان بخش ارزیابی کنیم. و لذا قصد دایم اطلاعات دقیقتری در این خصوص ارائه دهیم”.

واندمور ادامه داد. “علیرغم اینکه گسترش و تاثیر شیوع ویروس کاوید ۱۹ هنوز معلوم نیست. ما معتقدیم قدرت برند ما (اسکچرز) و ترازنامه مالی ، ما را قادر می سازد تا این اختلال را متعادل کنیم. و اکنون تا زمان نامشخص بر سلامتی و ایمنی کارکنان ، شرکا و مشتریانمان متمرکز هستیم”.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید